Estesuitset QHP Sedna ruskea

115.00

Sedna -suitset ovat anatomisesti muotoillut ja ne sopivat hyvin päästään herkille hevosille.

QHP Sedna estesuitset ovat kulutuskestävää nahkaa

Tässä suitsimallissa on leveä, muotoiltu niskahihna sekä leveä kuonon päältä kulkeva pehmeä hihna. Molemmat hihnat ovat lisäksi geelipehmustetut. Turparemmi jättää hyvin tilaa sieraimille sekä poskille jotta mahdolliset tuntemukset suun sisällä vähenevät (esimerkiksi suun sisäpuolella limakalvojen hankautuminen hampaita vasten).

Tämä “estesuitsi” malli on osa uutta kenttävaruste mallistoa tälle kaudelle mutta kyllä näillä suitsilla kelpaa koulua ja perus höntsääkin ratsastaa! Tärkeintähän lajiin katsomatta on, että suitset ovat hevoselle miellyttävät!

QHP Sedna suitsien mitoitus

Sednat sopivat useimmille hevosille samana koko mitä niiden muut suitset ovat.

Suitsien ruskea sävy on onnistunut -se on niin keskiruskea sävyltään kuin vai voi. Samaa sävyä on myös rintaremmi/mardingaali -yhdistelmänä.

Suitsien toimitusaika nyt noin 7 päivää

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Estesuitset QHP:n Sedna -mallina on saatavana myös ruskeana.

Ruskea suitsi suunniteltu suustaan/ päästään herkille hevosille.

Tässä mallissa on leveä hyvin muotoiltu niskahihna sekä leveä kuonon päältä kulkeva pehmeä hihna. Sekä kuonon päältä kulkeva panta, että niskahihna ovat geelitäytteiset joten ne vaimentavat painetta ja muotoutuvat hevosen mukaisesti. Turparemmi jättää hyvin tilaa sieraimille sekä poskille jotta mahdolliset tuntemukset suun sisäpuolella vähenevät (esimerkiksi suun sisäpuolella limakalvojen hankautuminen hampaita vasten).

Lisätiedot

koko

, ,