Estesuitset musta QHP Ostara

119.00

Estesuitset geelivuoratulla niska- ja turpahihna -yhdistelmänä ovat nimeltään Ostara.

QHP Ostara estesuitsimalli

Tässä suitsimallissa on leveä, muotoiltu niskahihna sekä leveä kuonon päältä kulkeva pehmeä osa. Molemmat muotoillut osat ovat lisäksi geelipehmustetut. Turparemmi jättää hyvin tilaa sieraimille sekä poskille jotta mahdolliset tuntemukset suun sisällä vähenevät (esimerkiksi suun sisäpuolella limakalvojen hankautuminen hampaita vasten).

Tämä estesuitsi malli on osa uutta kenttävaruste mallistoa mutta kyllä näillä suitsilla kelpaa koulua ja perus höntsääkin ratsastaa! Tärkeintähän lajiin katsomatta on, että suitset ovat hevoselle miellyttävät!

Ostara – estesuitsien mitoitus

Suitset ovat normaalia mitoitusta eli näissä voi valita saman koon mitä yleensäkin käyttää.

Suitsien toimitusaika on noin 8-10 päivää silloin kun niitä ei satu olemaan myymälässä.

 

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Estesuitset geelivuorauksella on suunniteltu päästään herkille hevosille.

Tässä mustassa QHP: n mallissa on leveä hyvin muotoiltu niskahihna sekä leveä kuonon päältä kulkeva siirreltävä pehmeä hihna. Sekä kuonon päältä kulkeva panta, että niskahihna ovat geelitäytteiset joten ne vaimentavat painetta ja muotoutuvat hevosen mukaisesti.

Tässä mallissa topatut osat on myös vuorattu valkeaksi. Se tekee suitsista ihan eri oloiset, eikö? Ja ei tuota valkeaa vuorausta tarvitse pelätä; kyllä se puhtaaksi lähtee ihan samalla tavalla kuin mustakin.

Turparemmi jättää hyvin tilaa sieraimille sekä poskille jotta mahdolliset tuntemukset suun sisäpuolella vähenevät (esimerkiksi suun sisäpuolella limakalvojen hankautuminen hampaita vasten).

Lisätiedot

koko

, ,