Estesatula Wintec 500 CC HART

839.00

Estesatula Wintec 500 on todella kevyt ja hyvin muokattava satula.

Estesatula Wintec 500 HART malli

Tässä flättärimallisessa estesatulassa on matalampi istuin kuin yleissatulassa. Flättäri on selkeästi ajateltu hyppäämiseen mutta voit mennä tällä kaikkea muutakin jos tykkäät matalasta istuimesta ja pienemmistä tuista.

Estesatula Wintec 500 HARTin keinonahkamateriaali on helppohoitoista

Satulan uusi keinonahka -materiaali on paljon pehmeämpää kuin aiempi Equi Leather oli. Materiaali on helppo pitää puhtaana. Pöly ja kura lähtevät kostealla sienellä pyyhkimällä ja pinttyneempi lika lähtee suihkutettavalla Wintec -puhdistusaineella (15,90 500ml pullo) sekä vedellä. Toki tämän satulan voi myös pestä suihkussa jos tilanne sitä vaatii. Materiaali on siten ihanteellista ratsastukouluille sekä harrastajille jotka ratsastavat ulkona säässä kuin säässä.

Sateessa tai pesussa kastuneesta pinnasta vedet kuivataan pois pyyhkeellä. Sitten satula jätetään kuivumaan hyvin ilmastoituun paikkaan.

Wintec 500 HART -satulan muokkaaminen

Vesipestävät vastinhihnat voi kiinnittää eri kohtaan joten satulan istuvuutta selkään päin voi parantaa mm. siten. Lisäksi satulan istuvuutta muokataan myös kaarta vaihtamalla sekä toppauspaloja lisäämällä/poistamalla.

500 HART -satulassa on Cair ilmapanelit vaimentamassa iskuja. Ratsua vasten olevat panelit ovat pehmeät ja muotoutuvat ratsastajan painosta.

Tähän malliin voi halutessaan vaihtaa nahkaiset vastinhihnat. Samoin polvituet voi vaihtaa isommiksi.

Satulan istuin tuntuu todella paljon pehmeämmältä kuin aiemmin! Hyviä muutoksia!

Wintec 500 on ihanan kevyt käsitellä sillä satula painaa noin 6kg.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Estesatula Wintec 500 CC on flättärimallina kiva tietysti hypätessä mutta kyllä sillä maastoilee ja menee “sileätä”. Se varsinainen isompi ulospäin näkyvä ero on satulan matalampi istuin, neliskanttinen takakaari ja estemallin siipi (minkä alla on pienempi polvituki).

Satulan materiaali on vesipestävää keinonahkaa. Se kestää kovempaakin käyttöä kuran ja liejun keskellä eikä välitä hiekkapölystä. Talvipakkasessa tämä uusittu materiaali lämpiää hevosen ja ratsastajan välissä ja pysyy siten mukavampana kuin aiempi 500-sarjan materiaali.

Varsin fiksu vaihtoehto silloinkin kun tiedät, että poni/hevonen muuttuu rungostaan ja satulan täytyy muuttua sen mukana. Ja plussana myös satulan keveys!

Kysy tarkempi toimitusaika tilausta tehdessä.

Kotimaan varaston satula toimitetaan noin kolmessa arkipäivässä mutta Englannista täydennykset tulevat noin kahdessa viikossa.

 

 

Lisätiedot

koko

, ,

Värivaihtoehto

,