Estesatula Bates Caprilli

1,825.00

Estesatula Bates Caprilli on kulutuskestävää, läpivärjättyä nahkaa.

Caprilli  estesatulassa on muotoiltu jalustinhihnankoukku jotta jalustinhihna tai sen solki ei voi painaa jalkaan hypätessäsi. Jalustinhihna asettuu hyvin sille muotoiltuun kohtaan. Estesatulassa voi säätää polvi-ja pohjetukien paikan tai ottaa tuet kokonaan pois.

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja millä satulan balanssi muuttuu. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja sinulle.

Caprilli estesatulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista.

Bates Caprilli estesatula on hyvä satula esimerkiksi nuorelle estehevosen alulle tai hevoselle mikä todennäköisesti muuttuu (laihtuu/saa lisää lihasta tms.)  rungostaan.

 

Poista
Osastot: , SKU: N/A Avainsanat:

Kuvaus

Estesatula Bates Caprilli on kulutuskestävää, läpivärjättyä europpalaista nahkaa. Satula on samalla tavalla muokattavissa kuin muutkin Bates estesatulat. Istuimen malli on hieman flattarimainen.

Lisätiedot

koko

, ,

Värivaihtoehto

,