Estesatula Arena Jump

1,395.00

Arena estesatula voidaan muokata hevoselle ja ratsastajalle sopivaksi.

Arena estesatula on edullinen uutuus

Arena estesatulassa istuin on syvähkö ja polvi-sekä pohjetuet siirrettävissä ratsastajan jalan mukaan. Tai voi tuet jättää poiskin jos tuntuu siltä ettei niitä halua käyttää. Satulan nahka on kulutuskestävää. Istuimessa ja siiven polvityynyissä se on pehmeän ja miellyttävän tuntuista. Hevosta vasten on synteettinen materiaali mikä on helppo puhdistaa pyyhkimällä.

Satulan sisällä olevat Cair-panelit vaimentavat hevosen selkään kohdistuvia iskuja. Paneleiden ja istuimen väliin voi lisätä toppauspaloja millä satulan balanssi muuttuu. Nämä eivät vaikuta Cair-paneleiden tehoon vaan ainoastaan satulan balanssiin miten se istuu hevoselle ja ratsastajalle.

Satulaan on saatavana kuusi eri leveyksistä etukaarta joten satulan leventäminen tai kaventaminen on mahdollista.

Arena on hyvä vaihtoehto kun etsit muokattavaa ja edullisempaa estesatulaa.

Tarkasta satuloiden toimitusaika tilausta tehdessä

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Arena -estesatulassa on monia muokkausmahdollisuuksia. Jos hevosesi selkä on suora tai suorahko, saadaan tämä satulamalli hyvin todennäköisesti muokattua siihen sopivaksi. Satulaa on saatavana useita istuinkokoja mikä osaltaan on se ratkaiseva tekijä istuuvuuden suhteen. Kun istuin ja panelin pituus on oikean kokoinen selkään, voidaan muita tekijöitä ratkaista juuri noilla muokkausmahdollisuuksilla.

Kun tässä estesatulassa on lisäksi irroitettavat polvi-ja pohjetuet saadaan satulaa muokattua erikokoisille ratsastajille sopivaksi. On supertärkeää, että satula sopii hevoselle mutta täytyy ne erimittaisten ratsastajien jalatkin saada mahtumaan siipiin.

Satulan vastinhihnojen paikoilla voidaan myös vaikuttaa satulan panelien istuuvuuteen selkää vasten.

Arena estesatula on kevyt niinkuin Bates ja Wintec -satulatkin. Tämä satulamalli painaa noin 6,6kg.

 

Lisätiedot

koko

, , ,