Estepainotteinen yleissatula Wintec 500 HART

779.00

Estepainotteinen yleissatula Wintec 500 on todella kevyt ja hyvin muokattava satula.

Estepainotteinen yleissatula Wintec 500 HART malli

Tässä satulassa on syvähkö istuin. Sen ansiosta satulassa on tukeva fiilis istua ja sitä tähän malliin haluttiinkin. Yleissatulan tehtävä on auttaa ratsastaja istumaan vakaammin paikoillaan ja mahdollistaa siten vakaampi fiilis hevosen selkään päin. Tässä on onnistuttu ja varsinkin ratsastuskouluista kuuluu hyvää palautetta, että hevoset ja oppilaat ovat tyytyväisiä satulaan. Estefiilinki tulee tuosta kantikkaasta takakaaresta minkä ansiosta satula on kiva isompiakin esteitä hypätessä.

Estepainotteinen yleissatula Wintec 500 HARTin keinonahkamateriaali on helppohoitoista

Satulan uusi keinonahka -materiaali on paljon pehmeämpää kuin aiempi Equi Leather oli. Materiaali on helppo pitää puhtaana. Pöly ja kura lähtevät kostealla sienellä pyyhkimällä ja pinttyneempi lika lähtee suihkutettavalla Wintec -puhdistusaineella (15,90 500ml pullo) sekä vedellä. Toki tämän satulan voi myös pestä suihkussa jos tilanne sitä vaatii. Materiaali on siten ihanteellista ratsastukouluille sekä harrastajille jotka ratsastavat ulkona säässä kuin säässä.

Sateessa tai pesussa kastuneesta pinnasta vedet kuivataan pois pyyhkeellä. Sitten satula jätetään kuivumaan hyvin ilmastoituun paikkaan.

Wintec 500 HART -satulan muokkaaminen

Vesipestävät vastinhihnat voi kiinnittää neljään eri kohtaan joten satulan istuvuutta selkään päin voi parantaa mm. siten. Lisäksi yleissatulan istuvuutta muokataan myös kaarta vaihtamalla sekä toppauspaloja lisäämällä/poistamalla.

500 HART -yleissatulassa on Cair ilmapanelit vaimentamassa iskuja. Ratsua vasten olevat panelit ovat pehmeät ja muotoutuvat paineesta.

Tähän malliin voi halutessaan vaihtaa nahkaiset vastinhihnat. Samoin polvituet voi vaihtaa isommiksi.

Satulan istuin tuntuu todella paljon pehmeämmältä kuin aiemmin! Hyviä muutoksia!

Wintec 500 on ihanan kevyt käsitellä sillä satula painaa noin 6kg.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Estepainotteinen yleissatula Wintec 500 on hyvä malli kun halutaan vain yksi satula millä voi harrastaa kaikkea. Tämä malli on kiva tietysti hypätessä mutta kyllä sillä maastoilee ja menee “sileätä” siinä missä syvemmällä yleissatulallakin. Se varsinainen isompi ulospäin näkyvä ero on satulan takakaari mikä tässä mallissa on kantikas ja hieman matalampi.

Wintec 500 satulan materiaali on vesipestävää keinonahkaa. Se kestää kovempaakin käyttöä kuran ja liejun keskellä eikä välitä hiekkapölystä. Talvipakkasessa tämä uusittu materiaali lämpiää hevosen ja ratsastajan välissä ja pysyy siten mukavan tuntuisena.

Varsin fiksu vaihtoehto silloinkin kun tiedät, että poni/hevonen muuttuu rungostaan ja satulan täytyy muuttua sen mukana.

Kysy tarkempi toimitusaika tilausta tehdessä. Kotimaan varaston satulan toimitetaan noin kolmessa arkipäivässä mutta Englannista täydennykset tulevat noin kahdessa viikossa.

 

 

Lisätiedot

koko

, , ,

Värivaihtoehto

,