Estepainotteinen yleissatula Wintec 2000 HART

959.00

Estepainotteinen yleissatula Wintec 2000 on kevyt ja hyvin istuva sekä tukeva satula missä on syvä istuin.

Tämä yleissatula on yksi suosituimpia Wintec -malleja eikä mikään ihme sillä satulassa on helppo istua ja sillä voi hypätä, maastoilla ja ratsastaa koulua. Hyvä vaihtoehto esimerkiksi nuorelle , selästään kehittyvälle hevoselle ensisatulaksi.

Satulassa on kestävä ja joustava Elastiflex-runko. Satulan sisällä on Cair-panelit vaimentamassa selkään kohdistuvaa painetta. Vastinhihnat voi kiinnittää eri kohtiin joten istuvuutta muokataan mm. siten. Ja satulan istuvuutta muokataan myös kaarta vaihtamalla ja toppauspaloja lisäämällä/poistamalla. Tässä mallissa on neliskanttinen takakaari mikä on hieman matalampi kuin pyöreä takakaari.

Hevosta vasten olevat Equi-Leather -pinnoitetut panelit ovat pehmeät ja ne muotoutuvat paineesta. Istuimen keinomokkainen pintamateriaali kerää irtokarvaa mutta ne lähtevät imuroimalla ja harjaamalla irti. Pöly ja kurahan lähtevät ihan kostealla sienellä pyyhkimällä. Tämä 2020 lanseerattu HART -malli on entistäkin pehmeämmän ja tukevamman tuntuinen istua. Satulan hevosta vasten olevat panelit ovat myös pehmeämmät.

Satulassa on mukana yhdet polvituet ja niitä voit toki hankkia erikokoisia oman mieltymyksen mukaan.

2000 yleissatula-mallia saa myös ruskeana.

Satulan paino on noin kuusi kiloa eli kevyt on tämäkin malli.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Estepainotteinen yleissatula Wintec 2000 HART on tosi kiva kun haluat hypätä, maastoilla ja mennä perus sileänratsastusta.

Yleissatula on todella hyvä esimerkiksi ensimmäiseksi satulaksi ratsu-uransa alussa olevalle hevoselle minkä runko tulee muuttumaan. Tätä satulaahan pystyy muokkaamaan sitä mukaa kun hevosen lihaksisto kehittyy.

Keinomokkainen pinta on mukavan tuntuista ja vähän “grippaavaa” joten pysyt paremmin kyydissä. Satulassa tulee mukana polvituet ja siihen voi halutessa hankkia isommat tuet jotta pysyy isoimmissakin loikissa kyydissä. Tämä on kyllä kivan tukevan tuntuinen satula esimerkiksi maastoiluun ja nuoren hepan sisäänratsastukseen. Tässä mallissa takakaari on kantikas minkä vuoksi satula on vielä mukavampi hypätessä kuin pyöreäkaarinen hieman ylemmäksi nouseva malli.

Satulan keveys on todella positiivinen juttu -samoin kuin tietysti sen hyvä muokattavuus.

Lisätiedot

koko

, ,

Värivaihtoehto

,