Easy-change toppauspalasetti standard

103.50

Easy Change toppauspalasetti Standard on tarkoitettu ns. full-kokoisten Wintec -ja Bates -satuloiden toppaamiseen.

Easy Change toppauspalasetti

Standard -toppauspalasetissä on 10 paria erikokoisia paloja mitä pujotetaan satulan runkoon paloille varattuihin kohtiin. Easy Change toppauspalat ovat erilaisia lämpötiloja ja painetta kestävää materiaalia mitä voi tarvittaessa leikata. Vaikka toppauspalat vaikuttavat kädessä ohuilta on niiden vaikutus satulan sisällä huomattava.

Easy Change paloja on helppo asentaa satulaan ja poistaa. Palat asentamalla satulan istuvuuteen pääsee vaikuttamaan helposti ja vaikutuksen huomaa koeratsastusessa välittömästi.

Paloilla satulan voi topata vaikkapa vinoksi jotta se saadaan istumaan vastaavasti vinon hevosen selkään. Sitä mukaa kun hevosta treenataan voidaan paloja vaihtaa ohuempiin tai poistaa kokonaan ja satula saadaan palautettua pois toispuoleisesta toppauksesta.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Easy Change toppauspalasetti Standard on tarkoitettu hevoskoon Wintec -ja Bates -satuloiden toppaamiseen. Toki paloja voi tarvittaessa käyttää pienempiinkin satuloihin mutta siinä tapauksessa joudut muotoilemaan ne sopiviksi.

Estesatuloihin ja Pony-sarjan satuloihin on olemassa omat palat mitkä myydään omana settinä. Nämä palat ovat selkeästi pienempiä eivätkä istu hevoskoon yleis -ja koulusatuloihin niin hyvin kuin pitäisi.

Toppauspalasettien toimitusaika on yleensä noin kolme arkipäivää.