Easy-change takatoppauspala 4mm Bates-ja Wintec hevoskoko

15.00

Easy change takatoppauspala on 4mm paksua. Takatoppauspalat täyttävät satulaa takaa niin, että se asettuu paremmin balanssiin selkää vasten. Toppauspalojen materiaali on hyvin kestävää eikä se reagoi lämpötilavaihteiluihin tai kosteuteen. Easy-change-takatoppauspalat on helppoa asettaa paikoilleen Wintec- ja Bates-satulan sisällä oleviin lokeroihin.

Uusimmat satulamallit joiden runkonumero alkaa WIP tai BIP ovat sellaisia missä korotuspalojen taskut on rakennettu niin, että palojen laitto ja niiden poisottaminen on helppoa kaikille satulankäyttäjille. Katso lisää easy-change tuotteiden käytöstä Wintec- ja Bates -satuloiden muokkaamisessa: https://youtu.be/ikDxzSxQ0rg

Kuvasta poiketen palat ovat tasaiset -noita viistojakin toki saa täältä sivuilta.

Kuvaus

Easy change takatoppauspala on 4mm paksua. Takatoppauspalat täyttävät satulaa takaa niin, että se asettuu paremmin balanssiin selkää vasten.

Easy Change takatoppauspala on hyvin kestävää eikä se reagoi lämpötilavaihteiluihin tai kosteuteen. Takatoppauspalat on helppoa asettaa paikoilleen Wintec- ja Bates-satulan sisällä oleviin lokeroihin.