Bates ja Wintec satuloiden sovitusavun konsultaatiomaksu

35.00

Arena, Bates ja Wintec -satuloiden muokkaukseen kuuluu mm. sopivan kaarenleveyden selvittäminen ja oikean satulakoon selvittäminen.

Apua satulansopivuuden tarkasteluun ja satulanmuokkaukseen saa myös videopuhelun avulla

Videopuhelun aikana selvitetään satulan istuvuutta hevoselle ja sinulle. Saat neuvoja kaarileveyden ja toppauspalojen suhteen sekä siinä pitäisikö satulan kanssa käyttää jotakin romaania.

Jos sinulla on kysyttävää satulan balanssiin, materiaalien puhdistukseen tai vaikkapa satulaan hankittavien varusteiden (satulavyöt, jalustinhihnat, jalustimet) suhteen niin niitä voidaan käydä läpi samalla kun ratsastat.

Arena, Bates ja Wintec-satuloihin on helppo vaihtaa oikea kaari ja saat siihen apua mikäli leveyden tarkastaminen on ajankohtaista.

Osassa satuloita voidaan balanssia säätää myös vastinhihnojen paikkoja muuttamalla ja sen tarve voidaan selvittää yhdessä. Jos sinun satulassa on siirrettävät jalustinhihnankoulut niin tutkimme myös siirron vaikutusta sinun istuntaan.

Ota yhteyttä niin mietitään miten teidän satulaa voidaan muokata.

Ajan voi varata numerosta: 050 3668693

Voit myös laittaa viestiä: info@suitsisoppi.fi

Aika voidaan varata sellaiseen hetkeen jolloin sinulla on 30 minuuttia aikaa ja saat kaverin kuvausavuksi.

 

Kuvaus

Bates ja Wintec satuloiden konsultaatiomaksu maksetaan kun konsultaatioaika on varattu. Ota ensin yhteyttä myymälään joko puhelimitse 050 3668693 tai sähköpostilla info@suitsisoppi.fi. Selvitetään millaista apua tarvitset satulan kanssa ja varataan aika. Sen jälkeen voit maksaa konsultaatiomaksun.

WA-videopuhelua varten tarvitset puhelimen ja kaverin joka kuvaa sekä auttaa tarvittaessa kun sinä ratsastat.