Anatomiset Relaxation X-line nivelsuitset

89.95

Anatomiset nivelsuitset asettuvat hyvin päähän

Relaxation nivelsuitsi ei paina hermoja

Tässä suitsimallissa on hyvin muotoiltu säädettävä niskahihna sekä leveä kuonon päältä kulkeva turparemmi. Molemmat muotoillut osat ovat lisäksi pehmustetut. Turparemmi jättää hyvin tilaa sieraimille sekä poskille jotta mahdolliset tuntemukset suun sisällä vähenevät (esimerkiksi suun sisäpuolella limakalvojen hankautuminen hampaita vasten). Mutta tässä mallissa on huomattavaa myös se miten turparemmi asettuu suupieliin; hyvin pienet avut välittyvät hevoselle.

Turparemmi asettuu päähän niin, että se jättää kuonon sivuilta hermot ja verisuonet vähemmälle paineelle kuin moni muu malli.

Anatomiset suitset ovat ns. normaalia mitoitusta eli näissä voi valita saman koon mitä yleensäkin käyttää. Cob-koko käy isoille poneille sekä hyvin pienille, siropäisille hevosille. Full-koko käy hevosille millä yleensä käytetään full-kokoa.

Myymälässä on full-kokoa hetitoimituksessa.

Cob-koko toimitusaika nyt noin 8-10 päivää

 

Osastot: , , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Avainsanat tuotteelle

Kuvaus

Anatomiset nivelsuitset ovat Waldhausenin uutuusmalli. Tämä Relaxation on hyvin päähän asettuva malli mikä ei paina hermoja.

Tässä mustassa suitsimallissa on hyvin muotoiltu niskahihna mitä saa säädettyä sekä leveä kuonon päältä kulkeva pehmustettu hihna.

Turparemmi jättää hyvin tilaa sieraimille sekä poskille jotta mahdolliset tuntemukset suun sisäpuolella vähenevät (esimerkiksi suun sisäpuolella limakalvojen hankautuminen hampaita vasten). Mutta kun katsot miten turparemmi asettuu kuonon päälle ja suupieliin se mahdollistaa herkän kuolain-ja ohjasavun tunnun. Turpis asettuu fiksusti riittävän ylös.

Lisätiedot

koko

,