W-Healing tuotteet

W-Healing tuotteet ovat keraamista kuitua sisältäviä loimia, suojia ja muita varusteita. Keraamista kuitua sisältävät kankaat heijastavat hevosesta vapautuvaa lämpöä takaisin hevoseen minkä johdosta seuraa lämpövaikutus kyseisellä alueella. W-Healing tuotteet lisäävät aineenvaihduntaa ja vähentävät turvotusta.

Tuotteet helpottavat näin erilaisia jäykkyystiloja ja ne sopivatkin esimerkiksi vanhuuttaan jäykille hevosille vaikkapa päivittäiseen käyttöön.

Totutuksen jälkeen tuotteita voi käyttää päivittäin tai vain kovan rasituksen jälkeen (sekä vaurioiden hoidossa).W Healing -tuotteiden kanssa ei käytetä linimenttejä tai muita hoitoalueelle levitettäviä aineita.

W-Healing tuotteilla ei ole karenssiaikaa.

Kimallus auttaa kaikkeen ja ale-koodi helpottaa kummasti!

Syksyinen ilma vaikuttaa vähän harmaalle mutta voin kertoa että Charles Owenin Sparkly -kypärä tuntuu ja näyttää NIIN kivalle, että harmaa fiilis väistyy. Tutustu kypärään, muihin uutuuksiin ja poistotarjouksiin täällä verkkokaupassa -kaikki tilatut tuotteet voi noutaa myös myymälästä. Lisäksi syysloman ajan on voimassa ”syksy” -koodi millä saat -20% alennusta hevosten tavaroista (ei satula-osiosta)! Ei huono homma ollenkaan!

Osastot