Satuloihin kuuluvat satulavyöt, kauhukahvat, jalustinhihnat, jalustimet ja muut satulatarvikkeet löytyvät täältä.

Satulavyö on satulan ohessa tärkein varuste. Oikein muotoiltu ja painepisteitä vaimentava vyö on hevoselle mukavan tuntuinen ja samalla satulan liikkeitä vakauttava. Täältä löydät mm. panssarivyön kolminkertaisilla joustoilla. Muuten vyöt ovat pääasiassa ilman joustoja.

Jalustimet ovat mm. painavaa terästä tai kevyen kevyttä alumiinia. Klassisten jalustinmallien lisäksi löytyy eritavoilla aukeavia jalustimia sekä hieman joustavia malleja mitkä ovat suosittuja polvi-ja lonkkaongelmista kärsivillä ratsastajilla.

On tärkeää, että varusteet ovat hevoselle ja ratsastajalle sopivia. Varusteiden tulee olla miellyttäviä ja turvallisia käyttää sekä helppoja huoltaa.

Kaikkien ratsastusvarusteiden kohdalla mietin myös sitä, että ne ovat pesun lisäksi kovan kulutuksen kestäviä.

Konsultaatiokäynnit varusteiden istuvuudesta, Wintec -ja Bates -satuloiden muokkamisesta sekä tavaroiden tuonnit ja niiden sovittaminen hevoselle maksavat 35,-/ratsukko sekä matkakulut. Varusteiden ja konsultoinnin maksun voit maksaa kortilla tai puhelimella verkkokaupassa. Ota ensiksi yhteyttä myymälään 050 3668693 tai info@suitsisoppi.fi

Näytetään tulokset 1–16 / 34