Hoitoaineet hevoselle

Hoitoaineet hevoselle ovat jouhille, karvapeitteelle, lihaksille, jänteille ja kavioille tehtyjä puhdistusaineita ja hoitoaineita. Verkkokaupassa myytävät aineet ovat pääasiassa Saksassa valmistettuja tuotteita. Esimerkiksi Leovet kehittää ja valmistaa hevostenhoitotuotteita. Leovet -tuotteissa käytetään paljon luonnon kasvisöljyjä ja rasvoja. Terveempi hevonen, vähemmän työtä ratsastajalle on heidän toiminta-ajatuksia.

Leovetille sekä muille minulla myynnissä oleville merkeille on yhteistä halu ympäristöystävällisempiin tuotantotapoihin ja pakkauksiin. Ja tärkeintä heille on toki se, millaisia aineita hevoseen käytetään.

Pyrin testaamaan kaikkia tuotteita -toki kysyn kokemuksia myös asiakkailta jos olen sen verran onnekkaassa asemassa etten ole tarvinnut käyttää kaikkia (tässä kohtaa tulee mieleen esimerkiksi sädemädän hoito) aineita.

Tuotteet toimitetaan myymälästä noin 2-3 päivässä ja varastotoimituksina noin 8-10 päivässä.

Filters

Showing all 17 results

Mukava Swing-turvaliivi

Mukavan tuntuinen, säädettävä Swing -turvaliivi on helppokäyttöinen ja sen voi pestä koneessa. Tämä on tutustumisen arvoinen juttu kun haluat lisäsuojaa maastoillessa ja hypätessä. Toki näin mukavan tuntuista liiviä pitää mielellään koulutunnillakin!

 

Ostoskori

Osastot