Hoitoaineet hevoselle

Hoitoaineet hevoselle ovat jouhille, karvapeitteelle, lihaksille, jänteille ja kavioille tehtyjä puhdistusaineita ja hoitoaineita. Verkkokaupassa myytävät aineet ovat pääasiassa Saksassa valmistettuja tuotteita. Esimerkiksi Leovet kehittää ja valmistaa hevostenhoitotuotteita. Leovet -tuotteissa käytetään paljon luonnon kasvisöljyjä ja rasvoja. Terveempi hevonen, vähemmän työtä ratsastajalle on heidän toiminta-ajatuksia.

Leovetille sekä muille minulla myynnissä oleville merkeille on yhteistä halu ympäristöystävällisempiin tuotantotapoihin ja pakkauksiin. Ja tärkeintä heille on toki se, millaisia aineita hevoseen käytetään.

Pyrin testaamaan kaikkia tuotteita -toki kysyn kokemuksia myös asiakkailta jos olen sen verran onnekkaassa asemassa etten ole tarvinnut käyttää kaikkia (tässä kohtaa tulee mieleen esimerkiksi sädemädän hoito) aineita.

Tuotteet toimitetaan myymälästä noin 2-3 päivässä ja varastotoimituksina noin 8-10 päivässä.

Mukava Swing-turvaliivi

Mukavan tuntuinen, säädettävä Swing -turvaliivi on helppokäyttöinen ja sen voi pestä koneessa. Tämä on tutustumisen arvoinen juttu kun haluat lisäsuojaa esimerkiksi maastoillessa ja hypätessä.

Lasten kokoja täydentyy kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Naisten peruskokoja on myymälässä heti toimituksessa.

Osastot