Suitsisopin viikon tarjoukset

Suitsisopin viikon tarjoukset 3.11. ->

Uusi viikko ja itseasiassa uusi kuukausikin! Elvytän takaisin vanhan tarjoussysteemin -toki nyt tarjous tuotteet vaihtuvat nopeammin kuin aiemmin. Minulla on sellainen fiilis, että useammin vaihtuvat tarjoukset ja teille asiakkaille paremmat tarjoukset olisi mieluisampi juttu kuin kuukauden kestävät tarjoustuotteet. Jos teillä on tähän liittyen erilaisia näkemyksiä niin otan niitä mieluusti vastaan.

Ja miksi tämän viikon tuotteet ovat ne mitkä ne ovat;

  • nahkabalsami tuli mieleen kun huristelin pitkin viikkoa asiakaskäynneillä ja näin miten kuraisissa olosuhteissa sään pakottamana kenkiä, saappaita ja satuloita käytetään. Kaikkia nahkavarusteita olisi hyvä hoitaa laadukkailla puhdistus-ja hoitoaineilla. Kun Leovetilta tuli tämä uusi nahkabalsami arvelin, että sehän tutustutetaan teille hyvällä tarjouksella. Mineraaliöljytön balsami imeytyy toki paremmin ja se myös hoitaa nahkaa todella hyvin. Samalla kun se hoitaa ja pehmentää nahkaa, se myös jättää nahan pintaan mielettömän hienon kiillon.
  • Leovetin kaviorasva tuli mieleen samoissa tilanteissa. Syksy on kavioille rankkaa aikaa. Vaikka niitä pesisi ja harjaisi hyvin niin hyvä olisi myös ravita kaviorasvalla -vaikkapa kerran viikossa. Leovetin kaviorasvakin on nykyään mineraaliöljytöntä -hienoa kehitystä!
  • fullneck fleeceloimi taas on joka hepan vakioloimi mitä kuivatukseen tulee. Tätä ei jätetä yöpuvuksi, sillä vaan kuivatetaan. Loimi itse kuivuu myös nopeasti ja kestää toistuvaa konepesua
  • ulkoloimi 150 grammaisella täytteellä. Tämä jos mikä alkaa olla ajankohtainen juttu kun meidänkin korkeudella siirrytään pakkasaikaan. Fullneck-malli suojaa korvista häntään, sen pintakangas on veden-ja tuulenpitävää ja 150g täyte sopivasti lämmittävää.
  • FITS ratsastushousut! En uskonut, että nämä hieman kalsareita muistuttavat housut voivat olla niin mukavat ja lämpimät kuin ovat. Kaikkea pitää itse kokeilla, sittenhän sen tietää. FITSeissä on hyvä malli, hyvin muokatut saumat haaran alueella, grippipaikka kumisekoitemateriaalista ja ihanista ihanin lämmin vuori. Tarvitseeko edes kertoa enempää? Nämä vaan jalkaan niin jopa hymyilyttää heppailla kireämmässäkin pakkasessa.

Näillä tarjoustuotteilla aloitetaan. Seuraavat tarjoukset julkaistaan taas sunnuntaina ja niillä mennään seuraavaan lauantaihin.

Pääset tutustumaan tarjoustuotteisiin tästä: https://www.suitsisoppi.fi/verkkokauppa/tuote-osasto/viikontarjoukset/

Pysy mukana!